Trollkarl barnkalas Kristianstad – Trollkarlen Magiske Måns

Trollkarlen Magiske Måns – Skånes mest anlitade trollkarl för barnkalas och familjefester! Med 30 års erfarenhet av trolleri för barn i Kristianstad på allt från privata kalas till offentliga föreställningar är Trollkarlen Magiske Måns en garanti för succé. Sedan 1990 har han gjort över 3000 framträdanden med trolleri för barn och familj samt även på fester och företagsevenemang Han har även medverkat i barnprogram på SVT samt trollat för prinsessan Madeleine.

Trollkarl på barnkalas

Letar ni efter en trollkarl till barnkalas i Kristianstad eller övriga Skåne? Då har ni kommit rätt! Trollkarlen Magiske Måns gör ert barns stora dag till en oförglömlig upplevelse för såväl födelsedagsbarnet som era gäster. En trolleriföreställning med Trollkarlen Magiske Måns på ett barnkalas vara i ca 35-40 minuter och är fylld med förbluffande magi, tokiga clownerier och en massa skratt. Barnen är aktiva och hjälper till med trollformler och får vara med i trollandet. Födelsedagsbarnet får komma fram och hjälpa till och hamnar i fokus för magin. Efter trollerishowen stannar Måns kvar och gör ballongfigurer till alla barnen, det blir hundar, katter, kaniner, papegojor och kanske något mer. Detta kan ske samtidigt som det är fiskedam eller utdelning av godispåsar. Klicka på ”Barnföreställningar” i menyn för att läsa mer.

Trolleri på bibliotek, skolor, föreningsfester mm

Trollkarlen Magiske Måns har uppträtt i Kristianstad och övriga Skåne med trolleri hundratals gånger på bibliotek, föreningsfester och andra familjearrangemang. Föreställningarna är lika uppskattade av de vuxna som av barnen. Vill ni höja stämningen och få en massa glada skratt på ert arrangemang då är en trollerishow med Trollkarlen Magiske Måns den ultimata lösningen! Inget arrangemang är för stort eller för litet. För att boka en föreställning så klickar ni på ”kontakt
Magiske Måns kan också förmedla kontakt med andra cirkusartister. Han arbetar som verksamhetsledare på Malmö Cirkusskola och har därigenom ett stort kontaktnät med olika cirkusartister. Han arbetar även med Tulseboda Kulturhus där det erbjuds fantastiska lokaler för alla typer av arrangemang.