För vuxna

Close Up Magi

Fingerfärdig magi i det lilla formatet nära åskådaren. Jag går runt bland borden och trollar för gästerna med alla möjliga ting så som tändstickor, gummiband, rep, sedlar mm. gästerna blir delaktiga i tricken på olika vis. Om lokalen tillåter kan Close Up magin inledas med en kortare show för alla gästerna innan jag går runt bland borden. 

Publikantal: beroende på lokalens utformning.
Bygg- och rivtid: ingen

Magisk underhållning till firmafesten
En stunds trolleir efter maten förhöjer stämningen på vilken fest som helst. Föreställningen skräddarsys för att passa ert arrangemang.

Speltid: ca 15-25 min enligt överenskommelse.
Publikantal: beroende på lokalens utformning.
Spelyta: helst inte mindre än 2,5 m bred och 2 m lång. 
Bygg- och rivtid: ingen, förutom riggning av PA i stora lokaler.

Jongleringsworkshop

Under en timme får deltagarna lära sig tekniken i jonglering med tre bollar. Detta brukar vara ett uppskattat inslag under konferenser eller personalfester. Jonglering är både avstressande och ett bra sätt att undvika musarm, stel nacke och andra kontorsrelaterade hälsoproblemr.

Konferenser och personalfestJag erbjuder även arrangemang för personalfester, mässor, konferenser mm.

Att lära sig jonglera, trolla eller bygga mänskliga pyramider stärker självförtroendet och främjar gemenskapen i gruppen. En stunds jongleringsskola mitt i en konferens gör att deltagarna får ny energi och bättre orkar med resten av dagen. 

På en personalfest kan man ha Cirkus som tema. När gästerna har druckit upp välkomstdrinken sätter man igång att bygga pyramider, trolla och jonglera. Efter maten kan deltagarna visa upp sina nyförvärvade kunskaper för varandra!