Barnföreställningar

Jag uppträder som trollkarl på barnkalas, skolor, bibliotek, och fester i Skåne, Blekinge, Småland och Halland med omnejd. Här nedan kan ni läsa om mina olika föreställningar för barn och familj.

Den vimsige trollkarlen

Föreställningen handlar om en trollkarl som har glömt bort hur man gör när man trollar men barnen hjälper honom till rätta och föreställningen kan börja! Han behöver en trollstav och en svart hög hatt för att allt ska fungera. Barnen hjälper till att trolla fram saker och föremål försvinner mitt framför ögonen på publiken. Många skratt och överraskningar utlovas på vägen och trolleritrick av hög klass blandas med många tokiga upptåg. Föreställningens tonvikten ligger på att roa och framför allt engagera barnen så att alla känner att de deltagit i trollandet. Några barn får komma fram och hjälpa till och alla får vara med och säga trollformler. Föreställningen passar bäst för barn 2-10 år.

Speltid: ca 35 min
Publikantal: obegränsat 
Spelyta: helst inte mindre än 2,5 m bred och 2 m lång.
Bygg- och rivtid: ca 10 min.

Trollkarl på barnkalas

Trollkarl på barnkalas

Som trollkarl på barnkalas gör jag en specialanpassad föreställning som anpassa efter åldern på barnen på kalaset. Föreställningen passar alla åldrar från ca 3 år och uppåt. när jag trollar På barnkalas så får födelsedagsbarnet komma fram och hjälpa till med ett trick och får då lite extra uppmärksamhet. Alla barnen får hjälpa till och säga trollformler och mycket skratt och aktivitet utlovas.

Speltid: ca 35 min (beroende på barnens ålder)
Publikantal: 1 – ca 30 personer 
Spelyta: Jag klämmer in mig där ni tycker att det passar, men det är en fördel om jag kan stå med båda fötterna på golvet samtidigt. Idealiskt är om alla barnen sitter samlade framför mig och jag har en fri yta på ca 2*2 meter.
Bygg- och rivtid: ingen, jag kommer in med min väska i handen och kan börja föreställningen direkt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är runing-1.gif

Magisk underhållning

Föreställningen är uppbyggd för att passa alla åldrar. Tonvikten ligger på det magiska och oförklarliga. Frivilliga ur publiken får komma fram och hjälpa till med förbluffande ting. Under föreställningen försvinner saker spårlöst för att sedan åter trollas fram, föremål byter plats och ändrar färg, föremål flyttar sig osynligt genom rummet och publiken tappar hakan. 

Föreställningen passar skolor, föreningar, bibliotek, firmafester osv osv.
*Hakorna brukar publiken själv hitta när föreställningen är över. 

Speltid: ca 35 min eller enligt överenskommelse.
Publikantal: obegränsat
Spelyta: helst inte mindre än 2,5 m bred och 2 m lång. 
Bygg- och rivtid: ca 10 min.