Trollkarlen Magiske MånsBarnföreställningarVuxenföreställningarTrolleri och CirkusskolaHemliga SidanJongleringPressklippLänkarKontakt

Trolleriskola

Under ett par timmar får barnen en inblick i den magiska världen, De får lära sig magins grundregler samt några spännande och roliga trick som de kan visa för släktingar och vänner. Trolleriskolan vänder sig främst till barn 7-12 år.

Tid: 2-3 timmar är lagom.
Antal: max 25 barn.
Lokal: alla måste kunna sitta vid bord

Se även på hemliga sidan, där kan du lära dig två enkla trolleritrick.

 

Cirkusskola

Under ett par timmar får barnen prova på olika cirkuskonster. De får t.ex. jonglera, bygga pyrramider, vara clowner, balancera på klot och prova en massa andra cirkuskonster. Cirkusskolan vänder sig främst till barn 4-16år. Cirkusskola kan även anordnas för vuxna.

Tid: 2-6 timmar är lagom.
Antal:beroende på lokal och önskemål om aktiviteter
Lokal: en stor lokal med högt till tak.


Jonglering - Stresshantering för vuxna

En stunds jongleringsskola mitt i en konferens brukar vara ett väldigt uppskattat avbrott. Dessutom ökar det deltagarnas blodcirkulation i hjärnan och på så vis orkar de med resten av dagen bättre. Många anser att alla vuxna borde ägna 10 minuter an sin lunchpaus åt att jonglera. Jonglering minskar stress, ökar blodcirkulationen och minskar risken för musarm och andra kontorsrelaterade yrkesskador. Enklare och billigare friskvård får man leta efter!

Tid: ca 60 minuter
Antal:obegränsat
Lokal: beroende på antal deltagare