Trollkarlen Magiske MånsBarnföreställningarVuxenföreställningarTrolleri och CirkusskolaHemliga SidanJongleringPressklippLänkarKontakt

Den vimsige trollkarlen

Föreställningen handlar om en trollkarl som har glömt bort hur man gör när man trollar. Barnen hjälper honom till rätta och föreställningen kan börja! De trolleritrick som ingår är av hög klass. Tonvikten ligger på att roa och framför allt engagera barnen så att alla känner att de deltagit i trollandet. Föreställningen passar bäst för barn 2-10 år.

Speltid: ca 35 min
Publikantal: obegränsat
Spelyta: helst inte mindre än 2,5 m bred och 2 m lång.
Bygg- och rivtid: ca 10 min.Trollerishow för Barnkalas

Jag uppträder även på privata barnkalas/fester eller liknande. Då gör jag en specialanpassad föreställning till den ålder på barn som kalaset gäller för. Föreställningen passar på kalas för barn från ca 3 -100 år.

Speltid: ca 35 min (beroende på barnens ålder)
Publikantal: 1 – ca 30 personer
Spelyta: Jag klämmer in mig där ni tycker att det passar, men det är en fördel om jag kan stå med båda fötterna på golvet samtidigt. Idealsikt är om alla barnen sitter samlade framför mig och jag sen har en fri yta på ca 2*2 meter.
Bygg- och rivtid: ingen, jag kommer in med min väska i handen och kan börja föreställningen direkt.Magisk underhållning

Föreställningen är uppbyggd för att passa alla åldrar. Tonvikten ligger på det magiska och oförklarliga. Frivilliga ur publiken får komma fram och hjälpa till med förbluffande ting. Under föreställningen försvinner saker spårlöst för att sedan åter trollas fram, föremål byter plats och ändrar färg, föremål flyttar sig osynligt genom rummet och publiken tappar hakan.

Föreställningen passar skolor, föreningar, bibliotek, firmafester osv osv.
Hakorna brukar publiken själv hitta när föreställningen är över.

Speltid: ca 35 min eller enligt överenskommelse.
Publikantal: obegränsat
Spelyta: helst inte mindre än 2,5 m bred och 2 m lång. 
Bygg- och rivtid: ca 10 min.